Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش گفت: کار‌های هنری تعطیل نشد و با تغییر رویکرد توانستیم جشنواره سرود را به شکل تک خوانی برگزار کنیم، ابتدا تصور برگزاری جشنواره با شرایط موجود غیر ممکن به نظر می‌رسید، اما این اتفاق به شکل مطلوب رخ داد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم شاهین تقی خانی در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره سراسری سرود ارتش جمهوری اسلامی ایران که صبح امروز در مجموعه فرهنگی شهید واعظی برگزار شد، گفت: از همه کسانی که برای هنر به ویژه حرفه سرود وقت گذاشتند و برای آن ارزش قائل شدند، تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به لطف خدای بزرگ و همت فرماندهان عالیقدر ارتش و تلاش سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و ادارات عقیدتی و زحمت کشان در نیرو‌های مختلف در این سه ساله اخیر رشد چشمگیری را در برگزاری هر چه بهتر جشنواره سرود داشته ایم.
وی افزود: مجموعه ارتش مبداأ و خواستگاه بسیاری از فعالیت‌های هنری بوده است، سازمان عقیدتی سیاسی، در برگزاری جشنواره‌های سرود میان تمامی نیرو‌های مسلح پیشگام بوده و در سال‌های اخیر توفیقات فراوانی در جشنواره سراسری سرود ارتش حاصل شده است.
معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش بیان کرد: از سال ۹۷ تا الان اتفاق جدیدی در عرصه پیشرفت کیفی جشنواره رخ داده است. به این ترتیب که این رویداد هنری را با حضور گسترده‌تر خانواده‌ها و کارکنان پایور طی این سه سال برگزار کردیم و هر سال از نظر کمی و کیفی جشنواره رو به جلو بوده است.
تقی خانی ادامه داد: سال ۹۸، ۱۷۰ گروه سرود و تک خوان در جشنواره حضور داشتند، امسال با وجود شیوع کرونا در مجموعه ارتش و سازمان عقیدتی سیاسی کار‌های هنری تعطیل نشد و با تغییر رویکرد توانستیم جشنواره سرود را به شکل تک خوانی برگزار کنیم، ابتدا تصور برگزاری جشنواره با شرایط موجود غیر ممکن به نظر می‌رسید، اما این اتفاق به شکل مطلوب رخ داد.
سخنگوی ارتش  به دیگر ویژگی جشنواره «نغمه‌های بهشتی ۷» اشاره کرد و گفت:۱۹۱ تک خوان در مجموع کارکنان وظیفه، پایور و فرزندان ارتشی توانستند در جشنواره حضور پیدا کنند که ۴۴ اثر به بخش نهایی راه پیدا کرد، داوران جشنواره از بهترین‌های کشور بودند. همواره روی موضوع داوری حساسیت داشتیم و از دقت نظرشان نیز تشکر می‌کنیم.
وی افزود: حضور موثر نوجوانان و جوانان در این جشنواره قابل توجه بوده است، استعدادیابی‌هایی که در میان سربازان و فرزندان ارتشی رخ داد، واقعا به خوبی انجام شد، همه این اتفاقات نشان داد ظرفیت‌های بسیار بالایی در مجموعه ارتش داریم.
تقی خانی اظهار داشت: باید به استعداد کارکنان پایور و وظیفه و آموزش نیرو‌ها بیشتر توجه کنیم. ما در استان‌ها ظرفیت خوبی داریم که با برنامه ریزی می‌شود از آن‌ها استفاده کرد. ارتش همان طور که در رزم و جبهه مقاومت موفق بوده در حوزه هنر هم توفیقات بسیاری داشته است که امیدواریم روز به روز افزایش پیدا کند.     بیشتربخوانید: آقایان به خاطر ارتباط با اروپا مانع پیگیری حقوقی پرونده دفاع مقدس شدند/ نباید مصلحت‌اندیشی‌ها پیگیری ترور حاج قاسم را به فراموشی بسپارد

انتهای پیام/

  برچسب ها: تقی خانی ارتش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تقی خانی ارتش تقی خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۹۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر آنچه فارس روایت می‌کند، معلم آزاده مرحوم «حاج کاظم ناصری (خنیفر)» دبیر علوم در مدرسه البارتی هفت تپه خوزستان بود که با پیروزی انقلاب اسلامی، روزها در کلاس درس می‌داد و شبها در کمیته انقلاب اسلامی شوش وهفت‌تپه فعالیت می‌کرد.این معلم در عملیات‌های متعدد جنگ تحمیلی از جمله آزادسازی خرمشهر شرکت کرد و در عملیات «والفجر مقدماتی» به اسارت بعثی‌ها درآمد.

به دلیل تشابه اسمی آقای معلم با یکی از فرماندهان وقت سپاه شوش بنام احمد خنیفر، بعد از اسارت او را در بغداد از جمع دیگر اسرا جدا کردند و او را به مدت ۳ سال در زندان انفرادی شعبه پنجم استخبارات وزارت دفاع عراق در سخت‌ترین شرایط نگه داشتند.

آزاده دفاع مقدس «بهروز نصرالله‌زاده» که از شاگردان این آقای معلم بود و باهم در عملیات والفجر مقدماتی به اسارت بعثی‌ها در آمدند. او درباره دوران اسارت و کارهایی که این معلم در اسارتگاه بعثی‌ها می‌کرد، اینگونه روایت می‌کند:مرحوم حاج کاظم، معلم علوم ما در مدرسه (اِلبارتی سابق) در هفت‌تپه بود. در عملیات والفجر مقدماتی من و آقای معلم در جنگل عمقر در ۸۰۰ متری مرز ایران و عراق بودیم. قبل از عملیات والفجر مقدماتی در بهمن ۱۳۶۱ نیروها در حال استراحت بودند.

من و حاج کاظم خوابمان نمی‌برد و باهم صحبت می‌کردیم. درباره مسائل خرمشهر و همرزمان‌مان صحبت می‌کردیم. حدود ۵ و نیم صبح بود که دیدیم خمپاره‌ای به اطراف ما اصابت کرد. حاج کاظم گفت: «با این خمپاره‌هایی که به طرف ما می‌آید، دشمن فهمیده عملیات داریم. خودمان را آماده کنیم، یا شهید می‌شویم یا اسیر!» حدس آقای معلم درست بود. ما در خاک ایران محاصره شده بودیم. در این عملیات تعداد زیادی از همرزمان‌مان شهید شدند که من و آقای معلم به اسارت بعثی‌ها درآمدیم.بچه‌ها در اسارت به آقای معلم، «دایی کاظم» می‌گفتند. ما در اسارت، بچه‌هایی را می‌دیدیم که بی‌سواد بودند و که دایی کاظم در آنجا به آنها حروف الفبا یاد داد. او به دیگر دانش‌آموزان تاریخ اسلام، جغرافی و علوم درس می‌داد. نحوه تدریس هم به این شکل بود که آقای معلم درس می‌داد و می‌گفت: «هر کسی بتواند در طول یک ماه این مطالب را یاد بگیرد، من مدرک به او می‌دهم.» حاج کاظم حتی نمره هم می‌داد.

تا ۲ سال اول تدریس در اسارت توسط حاج‌کاظم، خبری از کاغذ و مداد و خودکار نبود و محدودیت داشتیم. اما اینطور نبود که تسلیم شویم. ما در اسارت بسته‌های کارتن پودر رختشویی را در آب خیس می‌کردیم و این مقواها به لایه‌های نازکتر تبدیل می‌شد. بعد از خشک شدن، از این کاغذها برای نوشتن استفاده می‌کردیم.یکی دیگر از کارهایی که برای آموزش می‌کردیم، این بود که خاک را داخل پارچه‌ای ریخته بودیم و آن خاک را روی زمین می‌ریختیم و می‌شد، یک سطح صاف. بعد آقای معلم با دسته قاشق روی خاک می‌نوشت و به اسرا درس می‌داد. در واقع آن سطح برایمان کاربرد تخته سیاه را داشت. آقای معلم درس که می‌داد، دانش‌آموزان را صدا می‌زد و می‌گفت: «بیایید، پای تخته!». این نکته را هم بگویم که نگهبانان بعثی تجمع بیشتر از ۵ ـ ۴ نفر را ممنوع کرده بودند. آقای معلم به همین جمع تدریس می‌کرد و سپس نوبت گروه دیگری می‌شد. ما سیستم آموزشی در اسارت را مدیون زحمات مرحوم حاج کاظم هستیم. او سال گذشته بخاطر آسیب‌ جدی که در اسارت به کلیه‌هایش وارد شده بود، درگذشت.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902830

دیگر خبرها

  • این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود
  • راهیابی دو گروه سرود از چهارمحال و بختیار به جشنواره نغمه‌های روشن فردا
  • راه یافتن گروه سرود چهارمحال و بختیار به جشنواره «نغمه‌های روشن فردا»
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • رونمایی از سرود مریانج من
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد