Web Analytics Made Easy - Statcounter

لاله اسکندری در سال 1354 در تربت حیدریه متولد شد . لاله اسکندری بازیگر است. لاله اسکندری فارغ التحصیل لیسانس رشته طراحی گرافیک است.لاله اسکندری در یک خانواده هنری متولد شد. لاله اسکندری علاوه بر بازیگری طراح گرافیک روی موزاییک است.

ورود به عرصه هنری

در سال 1375 که تئاتر شهر دنبال نیروی جدید بود با حمایت خواهرش سارا وارد تئاتر شهر شد و دو نیم سال در کنار خواهرش کار گریم پرداخت و سپس از طریق تئاتر بصورت حرفه ای وارد عرصه بازیگری شد

از سینما تا تلویزیون

فعالیت حرفه ای را با فیلم متولد ماه مهر سال 87 در سینما شروع کرد سپس در اوایل دهه 80 شمسی با سریال 17 قسمتی خاک سرخ به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا وارد قاب تلویزیون شد

ازدواج لاله اسکندری

لاله اسکندری با ساسان فیروزی ازدواج کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرای آشنایی از تبریز

ساسان فیروزی : در سال 1386 یک نمایشگاه صنعت ساختمان در تبریز بود که من آنجا غرفه داشتم و خانم اسکندری هم برای بازدید به آنجا آمده بودند و در آنجا با هم آشنا شدیم.

لاله اسکندری : من به خاطر کارم در حوزه هنری دکوراسیون و زیبا سازی به دیدن این آثار علاقمند هستم و همان شد که به نمایشگاه رفتمو آنجا با ساسان فیروزی آشنا شدم.

من در کارهای طراحی با شرکت ایشان مشغول کار شدم و یکسری کارهای تبلیغاتی با هم انجام دادیم و اینجا بود که آشنایی ما بیشتر شد و در نهایت به ازدواج ختم شد.

دکوراسیون و عکاسی

در دکوراسیون و کارهای پتینه و موزاییک و بحث چیدمان خانه و بخش زیبایی‌ آن نیز فعالیت کرده است کاشی کاری طرح کهکشان راه شیری در تقاطع بزرگراه حکیم و کردستان شهر تهران از نمونه کارهای وی میباشد، عکاسی هم یکی از علایق اوست

کتابخانه بزرگ و کتاب خوانی

لاله اسکندری کتابخانه تقریبا بزرگی دارد که کتاب‌ های داستانی و غیرداستانی فراوانی در آن وجود دارد او در مورد مطالعه کتاب در اوقات فراغت می‌ گوید : من مطالعه رمان، داستان‌ های کوتاه و شعر آن هم از نوع شعر نو را خیلی دوست دارم

برای همین اخبار کتاب‌ های روز را دنبال می‌کنم و نقد داستان‌ ها و کتاب‌ های ادبی را در روزنامه‌ ها و مجلات تا آنجا که وقتم اجازه بدهد دنبال می‌ کنم

نحوه شهرت

با بازی در مجموعه تلویزیونی خاک سرخ استعداد هایش را به معرض نمایش گذاشت و با بازی در نقش زنی که حرف نمی زند بازی قابل توجهی از خود ارائه داده است

ماجرای بازداشت توسط گشت ارشاد

در سال 91 برای دیدن فیلم آزمایشگاه نیلا به کارگردانی حمید امجد به برج میلاد دعوت شده بود

او که لباس رنگی و دامن به تن داشت با ممانعت خواهران گشت ارشاد مواجه می شود و در نهایت با توهین ماماوران و درگیری لفظی که پیش می آید وی را بمدت 24 ساعت بازداشت می کنند، این در حالی بود که وی با همان لباس در رسانه ملی برنامه خوشا شیراز شرکت کرده بود !

سریال های تلویزیونی

● خاک سرخ – 1381 ● مشق عشق – 81 – 1380 ● در چشم باد – 1387 ● همچون سرو -1389 ● مادر -1389 ● اولین انتخاب -1392 ● دولت مخفی – 1393 ● شیوع – 1394

فیلم های سینمایی

● دریاچه ماهی – ۱۳۹۵ ● مالیخولیا – ۱۳۹۴ ● خانواده ارنست – ۱۳۸۸ ● نطفه شوم – ۱۳۸۷ ● آخرین نقش – ۱۳۸۶ ● مخمصه – ۱۳۸۶ ● آفتاب بر همه یکسان می‌ تابد – ۱۳۸۵ ● راننده تاکسی – ۱۳۸۵ ● شوریده – ۱۳۸۳ ● گرداب – ۱۳۸۳ ● این زن حرف نمی‌ زند – ۱۳۸۱ ● شراره – ۱۳۷۸ ● متولد ماه مهر – ۱۳۷۸

یاتوق آنلاین
این مطلب از گروه وب گردی است و فقط جنبه سرگرمی دارد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: لاله اسکندری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟

نامزد انتخابات مجلس دوازدهم گفت: در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند.

حسن خجسته باقرزاده، مدیر اسبق رادیو و برادر همسر رهبر انقلاب، در گفتگو با نسیم آنلاین، با اشاره تلویحی به بحث قانون حجاب و تصمیم گیری برای زنان پرداخته است. بخشی از گفتگوی او را در ادامه می خوانید.

* در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند. یک مثال ساده بزنم. مثلا در آن زمان که مدرسه راهنمایی بود و دبیرستان، دخترها باید روسری‌شان را برنمی‌داشتند. خوب در مدرسه همه خانم بودند. چرا برندارند؟ این یک تصمیم مردانه است.

* اگر خانم‌ها هم در تصمیم‌گیری‌ها باشند حرف‌های دیگری دارند. پیشنهادم این است که هر قانونی در حوزه فرهنگ می‌خواهیم بنویسیم، از داخل خانواده به قانون نگاه کنیم. از خانواده نگاه کنیم.

* خوب شما جامعه شناسی خواندید دیگر. ما چند تا نهاد داریم؟ حکومت است. دولت است. آموزش است. اقتصاد است. این چهار نهادهای اولیه است. درست است؟ حالا دین هم گاهی می‌گویم صریحا. یعنی به هر حال یک اعتقادی است. نهادهای بعدی نهادهای ثانویه هستند. نهادهای ثانویه. نهادهایی که برای رفع نیاز پیش می‌آیند. پس نهاد خانواده، نهاد اولیه است.

* خدا رحمت کند یکی از اساتید ما در دانشگاه تهران می‌فرمودند که همان کومون‌های اولیه جامعه اولیه بشری که پیدا شد، دو تا قانون به ناچار پیدا شد. یک قانون تقسیم شکار بود. که بالاخره جگرش را که بخورد. حالا به تعبیر ما. قانون دوم رابطه با زنان بود. بعد ایشان می‌فرمودند که قانون دوم را زن‌ها وضع کردند. حالا ایشان ادله داشت. پس معلوم می‌شود موضوع مهمی است. یعنی موضوعی که در فطرت زن خدا گذاشته که می‌گوید در این مسایل تسلیم هر چیزی نباش. این مال چه زمانی است؟ مال کومون‌های اولیه. پس معلوم می‌شود یک هستی دارد.

* خدا آیت الله جوادی آملی را حفظ کند. کتاب زن در آینه جمال و جلال را بخوانید و ببینید مثلا ایشان به استناد آیات قرآن درباره زن چه چیزهایی آورده است. کراماتی که زن دارد. توصیه‌هایی که به مردان درباره زنان شده است. من فکر کنم مثلا ما اگر زن را با آن هستی که اینجا است تفسیر کنیم یک معنای دیگر دارد. قوانین هم یک شکل دیگر می‌شود. نوع رابطه اجتماعی با زن هم همینطور. ما بعضی از حوزه‌ها را «فرآوری» نکردیم و یکی از حوزه‌های خیلی خیلی مهم، حوزه زنان است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: امام جمعه یزد : دانشگاه و مدارس برای مقابله با بی‌حجابی پای کار بیایند تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود ایراد شورای نگهبان به سامانه چهره نگاری در لایحه عفاف و حجاب از زبان عضو کمیسیون ویژه

دیگر خبرها

  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • تحولات اوکراین|هشدار درباره شکست کی‌یف بدون کمک نظامی غرب
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • تمجید فوق‌العاده نشریه فورفورتو از علی دایی | او سوپراستار بین‌المللی فوتبال است | شاید نمی‌دانستید که علی دایی آنجا حضور داشت!
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • شاید نمی‌دانستید که علی دایی آنجا حضور داشت!
  • اصطلاح حشاشین مربوط به ترور فرماندهان صلیبی است
  • نیمه‌نهایی تکراری در فوتبال اروپا ؛ این بازی متفاوت خواهد بود!