Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@04:36:21 GMT

حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده فرهنگی ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۴۷۴۰

حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده فرهنگی ادامه دارد

حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده فرهنگی، هنری و رسانه ای تا پایان سال تمدید شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در نود و پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا، مقرر شد حمایت های دولت ویژه کسب و کارهای به شدت آسیب دیده بخش فرهنگ، هنر و رسانه تا پایان امسال ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمحمود اسلامی با اشاره به تأثیرات همه ‏گیری کرونا و محدودیت ‏های ناشی از آن بر کسب و کارهای بخش فرهنگ، هنر و رسانه ابراز امیدواری کرد بر اینکه حمایت ‏های مستقیم و غیرمستقیم دولت سیزدهم، نگرانی ‏ها درباره بحران ‏های ایجاد شده در عرصه اقتصاد فرهنگ و هنر را کاهش دهد.

مسئول بهبود محیط کسب و کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین تاکید کرد: در راستای اجرای تدابیر اتخاذ شده و نیز مفاد بسته حمایتی هنرمندان و فعالان فرهنگی و رسانه ه‏ا، به درخواست وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد ملی مدیریت کرونا در تاریخ 06/09/1400 با تمدید مهلت ثبت درخواست و پرداخت تسهیلات به صاحبان کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه ه‏ای آسیب دیده در بحران کرونا، از طریق سامانه کارا و امهال بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی اعطایی به این کسب و کارها (اعم از تسهیلات کرونایی، صندوق کارآفرینی امید و...) موافقت کرد.

وی افزود: مصوبات این ستاد از سوی نظام بانکی کشور لازم‏ا لاجراست و پیگیری ‏های لازم برای تسهیل این امور حمایتی نیز در دستور کار این معاونت قرار دارد.

اسلامی در ادامه تاکید کرد: دفتر توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر معاونت توسعه مدیریت و منابع، در حال برآورد میزان خسارت وارده بر کسب و کارهای بخش فرهنگ، هنر و رسانه در نیمه اول امسال با هدف بهبود رویکردهای حمایتی وزارتخانه است و نتایج آن نیز به زودی منتشر خواهد شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس برآوردهای اولیه، فعالان اقتصادی و صاحبان کسب­ و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور، سال گذشته متحمل خسارتی افزون بر 90 هزار میلیارد ریال در بحران همه ‏گیری کرونا شده‏ اند. بر اساس این برآوردها در میان سه رسته‏‏ فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، بیشترین میزان خسارت برکسب وکارهای هنری وارد شده و پس از آن این کسب­ و کارهای رسانه‌ای‏، متحمل بیشترین خسارت شده ‏اند. 

وی ادامه داد: با توجه به ثبت درخواست فعالان و کارآفرینان فرهنگی، هنری و رسانه ه‏ا برای دریافت بیش از یک ‏هزار و سیصد میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و حمایت بیش از 90 هزار فرصت شغلی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تعامل مستمر هستیم.

اسلامی در پایان تصریح کرد: افزون بر این، دیگر شیوه ‏های حمایتی بر اساس مفاد بسته حمایتی تدوین شده نیز برای رونق و بهبود محیط کسب و کارهای فرهنگی و خلاق در دست پیگیری و اقدام است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی هنری و رسانه کسب و کارهای آسیب دیده رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است

فرشاد مهدی‌پور در دیدار هیات رسانه‌ای ایران با استاندار کربلا اظهار داشت: موضوع مهم در حوزه فرهنگ میان دو کشور، مساله اربعین است که باید یک تصویرسازی جهانی انجام شود.

وی بیان‌داشت: خوب نیست و دور از شان است که دو کشور منتظر روایت رسانه‌ای دیگران باشند. کسانی هستند که دشمنانه می‌خواهند روابط استراتژیک ایران و عراق را بر هم بزنند.

مهدی‌پور افزود: ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در مبارزه با تروریسم داشتند و امنیت امروز مرهون خون دو کشوری است که به‌هم آمیخته است.

در این دیدار نصیف الخطابی استاندار کربلا هم گفت: دو کشور ایران و عراق یک دشمن مشترک دارند و آن؛ هجمه فرهنگی علیه فرهنگ اسلامی است.

وی تاکید کرد: دو مشکل بزرگ داریم؛ نخست، جنگ نرم و تهاجم فرهنگی و مشکل دوم، القای ناامیدی برای دو کشور است.

الخطابی با بیان اینکه نیازمند تعاملات و همکاری‌های رسانه‌ای هستیم، تاکید کرد: زیارت اربعین بهترین راه مقابله با هجمه‌های دشمن است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • وزیر ارشاددرگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی خراسان را تسلیت گفت
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول