Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین محمدی، معاون سابق امور هنری و سینمایی اداره کل ارشاد اسلامی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به سرمایه‌های فرهنگی کشور اظهار کرد: امروز سرمایه‌های فرهنگی کشورمان نخبگان فرهنگی و تولیدات فاخر فرهنگی‌، گنجینه مقاومت ملت ایران، تجربیات ارزشمند کشور و آفرینش‌های مذهبی، علمی، هنری و ادبی  و اعتماد عمومی مردم به نظام است که البته در چند سال گذشته خدشه دار شده است و به سرعت نیاز به ترمیم و بازسازی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: دشمن دائماً حساسیت‌های فرهنگی مردم را می‌سنجد و آنجایی که احتمال می‌دهد نبض فرهنگ کشور در حال کند شدن است ضربه می‌زند.

محمدی یادآور شد: اینکه فعالیت‌های فرهنگی‌مان در مواردی شرطی شود، جذب‌مان در حوزه فرهنگی خوب باشد اما در سازماندهی و نقش‌آفرینی نیروی انسانی لنگ بزنیم، ساختارهای چابک و محرک ما کم‌رنگ باشد و پیوست فرهنگی را در پروژه‌های شهری را جدی نگیریم و اینکه در خانواده، مسجد، مدرسه و دانشگاه هنوز در بسیاری از موارد همسویی و همپوشانی لازم وجود ندارد بخشی از دردها است.

جلسه درمانی محور مدیران ضعیف فرهنگی

فعال فرهنگی با بیان اینکه در فضای فرهنگی-اجتماعی، مسؤولانی هستند که خود را منشأ و مصدر همه تحولات فرهنگی می‌دانند، اظهار کرد: نقش این عده قلیل صرفاً گفتار درمانی و جلسه درمانی است؛ البته این افراد از ورود به کارهای عمیق هراس دارند زیرا ممکن است فرصت ارائه گزارش مبتنی بر خودمحوری را پیدا نکنند.

وی تصریح کرد: آن چیزی که امروز فضای انقلابی و فرهنگی کشور را تا حدودی مصون نگه داشته است، انسان‌هایی از جنس شهیدان حججی و سلیمانی‌‌اند که همه چیز را در گمنامی و اخلاص می‌دیدند؛ در واقع انسان‌هایی که در جاذبه و مغناطیس نور حرکت می‌کنند، منشأ نورانیت، تحول و آرامش جامعه‌اند.

محمدی با اشاره به اهمیت توجه به قشر جوان جامعه یادآور شد: در بحث هویت شهری،‌از جمله نکات مغفول، دیدن سهم نوجوانان و کارکردهای آن‌ها در فضای رشد شهری ا‌ست، هرچند در مقاطع کوتاهی به‌صورت سطحی به این موضوع پرداخته شد اما هیچگاه انسجام لازم و محوریت استانی پیدا نکرد.

معاون سابق امور هنری و سینمایی اداره کل ارشاد اسلامی استان اصفهان تأکید کرد: آنچه امروز در مواردی ما را در نقطه شروع دچار درجا زدن کرده است، سواد مصنوعی و کپی برداری از دانایی است در واقع توهم دانایی و اینکه ما بیش از دیگران می‌فهمیم، بلای فکری عصری ما است.

وی گفت: در بحث برنامه‌ریزی شهری و همراه نمودن ظرفیت‌های موجود با تکنولوژی در عرصه فرهنگ و هنر و همچنین نیازسنجی زیرساخت‌های فرهنگی در مسیر پیشرفت اصفهان به‌دلیل تهیه و تدوین سند پیشرفت فرهنگی به‌صورت جزیره‌ای در برخی دستگاه‌ها بدون لحاظ اسناد و افق تنظیم شده در دیگر دستگاه‌های فرهنگی، عمدتاً مسیر دچار نقص و انحراف شده و بار مالی و هزینه‌های موازی به دستگاه‌های فرهنگی تحمیل می‌شود که این امر مهم نیازمند یک مهندسی واحد و متمرکز ذیل شورای فرهنگ عمومی است.

محمدی با اشاره به اینکه به‌نظر می‌رسد برای برون‌رفت از انفعال و هضم در مواجهه نا برابر فرهنگی می‌توان در یک زمان‌بندی مشخص اقدامات کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی را برنامه‌ریزی کرد، تصریح کرد: از جمله این پیشنهادات تبدیل اصفهان به پایتخت استارت‌آپ‌ها و فناوری‌های نرم و پایتخت سینمایی و سلامت کشور است که علاوه بر اشتغال‌زایی گسترده و رفع بیکاری، نقش مهمی در خلق ثروت، خلاقیت و دوری از آلودگی‌های صنعتی دارد.

اصفهان قابلیت تبدیل شدن به بزرگ‌ترین شهرک سینمایی غرب آسیا را دارد

معاون سابق امور هنری و سینمایی اداره کل ارشاد اسلامی استان اصفهان خبر داد: اصفهان قابلیت ایجاد بزرگ‌ترین شهرک سینمایی غرب آسیا را دارد و می‌تواند به قطب تولیدات سینمایی، بالأخص در حوزه فیلم کوتاه در آسیا تبدیل شود.

وی در پایان عنوان کرد: از طرفی سرمایه‌گذاری برای توریست سلامت و تبدیل اصفهان به قطب گفتمان علوم انسانی، جنبش نرم‌افزاری، نظریه‌پردازی و راه‌اندازی شبکه‌های مختلف آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی می‌تواند در یک دوره میان مدت اصفهان را تبدیل به کانون تبادل اندیشه‌ها و مباحث میان رشته‌ای و نظریه‌پردازی کند.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان رسانه ها هنر شورای اسلامی شهر اصفهان شهرداری اصفهان مدیریت شهری کار فرهنگی انقلاب اسلامی اعتماد عمومی محمدحسین محمدی شهید حججی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۸۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند

انجمن عکاسان سینما در ارتباط با فعالیت عکاسان غیرعضو در پروژه های سینمایی و نمایش خانگی اطلاعیه‌ای صادر کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بنا به مصوبات هیات مدیره انجمن عکاسان سینما، همچون سنوات قبل به اطلاع تمامی عکاسان غیر عضو این انجمن می رساند، چنانچه برای عکاسی پروژه ای سینمایی یا نمایش خانگی دعوت بکار می‌شوند، پیش از آغاز رسمی پروژه، می‌بایست بصورت کتبی از انجمن صنفی عکاسان سینما مجوز لازم را دریافت کنند. جهت دریافت این مجوز موارد زیر رعایت شود.

1- نامه رسمی از طرف تهیه کننده، مدیر تولید یا کارگردان پروژه درخصوص دعوت به همکاری عکاس

2- ارسال رزومه عکاس

3-ارسال نمونه آثارعکاسی (عکاسی صحنه از سریال، فیلم کوتاه، تله فیلم، تئاتر) هیات مدیره انجمن صنفی عکاسان سینما بعد از بررسی موارد ارسال شده، پاسخ کتبی خود را اعلام می نماید.

احترام و پایبندی به حقوق حرفه ای انجمن عکاسان سینما می تواند درمسیرعضویت عزیزان فعال دراین حوزه بسیار موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • حمایت قاطع بیش از ۵۰۰ گروه تبلیغی از نیروی انتظامی و طرح نور
  • حمایت قاطع ۵۰۰ گروه تبلیغی از نیروی انتظامی و طرح نور
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور